Zakkenrollers een stap voor zijn? Onze nektasjes helpen u daarmee!

Geplaatst op

Niemand wilt graag worden beroofd van zijn spullen toch? Dit is bijna onmogelijk met onze nektasjes!

Mocht u nou lekker op vakantie gaan en een onbezorgde reis willen, dan helpen onze nektasjes bij een veilig gevoel. Wanneer u in een vreemd land bent zijn er vaak veel zakkenrollers die het hebben gemunt op toeristen. Toeristen hebben namelijk vaak veel geld op zak. Wanneer u dan uw portemonnee in uw achterzak heeft zitten is dit voor zakkenrollers een makkelijk doelwit. Wanneer u ergens naar staat te kijken of even een fotootje maakt lopen ze langs en pakken ze uw portemonnee. U merkt er niks van en komt er pas veel later achter. De zakkenroller is dan al lang weg en u kunt fluiten naar uw centen! Wanneer u een van onze nektasjes heeft is dit voor zakkenrollers niet meer mogelijk. Wanneer uw portemonnee in uw nektasje zit kunnen zakkenrollers er dus niet meer ongezien bij!

 

De kwaliteit van onze nektasjes

Onze nektasjes zijn uitsluitend van een zeer hoge kwaliteit. De nektasjes zijn gemaakt van echt leer en hierdoor gaan ze ook niet snel kapot en kunt u er dus lang mee doen. Ook zijn ze spatwaterdicht voor het geval u in een regenbui terecht komt. Onze  tasjes zijn ook scherp geprijsd op dit moment. Wanneer u meer informatie over de tasjes wilt of u wilt de tasjes meteen bestellen, kijk dan op https://www.safekeepers.nl/product-categorie/tasjes/nektasjes/ voor meer informatie!

Gerelateerde berichten

Afvalcontainer huren voor snelle vuil afvoer

Ah, het huren van een afvalcontainer, een onderwerp waar je misschien niet dagelijks bij stilstaat, maar oh zo belangrijk als je midden in een...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt verwachten in de wereld van de duurzame energie. Lees snel onze leuke teksten!

Contactgegevens

Via info @ trefcon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden