Samenwerkingen

Bureaustoel aanbieding

Een bureaustoel van Desko in de aanbieding scheelt veel geld om uw kantoorpand te vullen. Met een proefstoel weet u ook meteen of de bureaustoel voldoet aan uw wensen.

Handige bakfietsen

Met een bakfiets kun je eenvoudig aan je conditie werken en je kinderen of boodschappen meenemen. Laat de auto lekker staan en koop een bakfiets!

Personaliseer teamkleding met badges

De sportkleding van al je teamkleding kun je eenvoudig een persoonlijke touch meegeven. Laat bijvoorbeeld sport emblemen maken met een beeltenis die kenmerkend is voor jouw team.

Fietsen met ondersteuning

Ben je nog aan het herstellen van een blessure, maar wil je wel graag fietsen met je kinderen? Dan is een elektrische bakfiets misschien wel iets voor jou. Met deze fiets kun je eenvoudig je kinderen of extra bagage vervoeren in de bak. Je reist met de trapondersteuning ook gemakkelijk lange afstanden.

Fietsen met ondersteuning

Ben je nog aan het herstellen van een blessure, maar wil je wel graag fietsen met je kinderen? Dan is een elektrische bakfiets misschien wel iets voor jou. Met deze fiets kun je eenvoudig je kinderen of extra bagage vervoeren in de bak. Je reist met de trapondersteuning ook gemakkelijk lange afstanden.

Zwemles bij ZERO2HERO

Wil je zelf leren zwemmen of wil je dat je kind veilig kan zwemmen. Volg zwemles in Den Haag bij ZERO2HERO.

Knieprothese

Op zoek naar een uitstekende Knieprothese ? Een prothese van kunststof vervangt uw eigen knie. Het is fijn dat u met deze prothese weer vrij en pijnloos kunt bewegen.

Beauty en kapper

Deze kapper in Voorschoten biedt niet alleen een knipservice maar ook schoonheidsbehandelingen. Ideaal voor een uurtje ontspanning.

Schoenendrogers

Een schoenendroger is ideaal voor mensen die vaak naar het strand gaan, regelmatig door de natuur lopen, en mensen die last van zweet voeten hebben. Bestel er snel

Gespierder worden en afvallen

Voor een goede gezondheid is het belangrijk om lekker fit te zijn. personal training Almere biedt de mogelijkheid om te trainen onder begeleiding van een professional.

Vlees eten voor grotere spieren

Om te groeien moet je natuurlijk genoeg vlees eten. Hiervoor kun je bijvoorbeeld ossenhaas kopen via de Internet Slagerij.

Beste fitness blog

Op de website van Gymjunkies leer je alles op gebied van goede voeding, uitdagende oefeningen en effectief sporten. Download het lifestyle plan.

Medische keuring

Controleer je conditie en gezondheid met een medische keuring. Een keuringsarts neemt het onderzoek bij je af.

Meer balans in je leven?

Zoek je meer rust en balans in je leven? Mindfulness Amsterdam heeft een 8-weekse traning om beter te leren omgaan met stress. Dit zal ook de kwaliteit van je leven verbeteren.

Sportfiets band

Voor lange afstanden met een sportfiets is een goede binnen- en buitenband esentieel. Koop je Fietsband Online bij de grootste fietsbandenspecialist van Nederland. Bestel hem snel en wees voorbereid onderwerg.

Zwembaden

Blijf in balans en sport regelmatig. Een gezonde levensstijl met een normaal voedingspatroon is de basis om blessures te voorkomen. Zwemmen is een populaire en laagdrempelige manier om te beginnen met sporten. Bekijk ambiance.nu voor een overzicht van binnen- en buitenzwembaden.

Fit door het leven?

Kom nu sporten bij Your Health Almere en behaal gegarandeerd resultaten!

WLS na gastric bypass

Een maagverkleining ondergaan is doorgaans vergelijkbaar met een nieuw leven beginnen. Hierbij hoort ook een aanpassing in je levensstijl en voedingspatroon. WLS is een formule om een tekort aan vitaminen en mineralen uit voeding aan te vullen na zo’n ingrijpende operatie.

Simpele kip gerechten

Kip is gezond en zit vol met essentiële voedingsstoffen voor een gebalanceerd leven. Er zijn meer dan voldoende kip recepten om lekker te kunnen variëren met dit overheerlijke stukje vlees.

Elektrische fiets kopen

Met een Elektrische fiets blijf je eenvoudig bewegen, ook als je weinig kracht kunt zetten met je benen. De elektrische motor zorgt ervoor dat je eenvoudig lange stukken fietsen. Kijk voor goede E-bikes op Urbanebikes.nl.

Beste tandarts van Zaandam

Voor een gezonde mond is het belangrijk om periodiek een bezoek aan de tandarts te brengen. KT3 Tandartsenpraktijk biedt al meer dan 35 jaar tandheelkundige zorg in Zaandam en wordt beoordeeld met 8 op Zorgkaart Nederland.

gezonde tussendoortjes

Een goede balans tussen sport en eten draagt bij aan een gezond leven. Gezonde tussendoortjes zijn daarom aan te raden. Niet alleen als je trek hebt, maar bijvoorbeeld ook na het sporten.

Fysiotherapeut in Zwolle

Fysieke klachten na het sporten? Bezoek Kern fysiotherapie Haren voor een objectieve diagnose en advies voor wat betreft het herstel. Vervolgens ben je geheel vrij om te besluiten of je een behandelingtraject wilt ondergaan of dat je thuis oefeningen doet om te herstellen.

Outdoor teambuilding

Ga er eens sportief op uit met alle collega’s. Outdoor teambuilding maakt van jouw groep collega’s een team. Bij de activiteiten op bedrijfsuitjesgroep.nl staat samenwerking en uitdaging centraal.

Tout terrain fiets

Tout terrain fietsen zijn stevige fietsen geschikt voor alle wegen en paden van deze tijd. De Tout terrain fietsen van Jan Brinkman bezorgen je eindeloos veel fietsplezier! Bezoek de fietswinkel in Dronten of bestel jouw Tout terrain fiets online bij Jan Brinkman.

Eigen sportkleding bedrukken

Sportscholen zitten in enorm concurrerende branche. Dat betekent dat elke vorm van reclame maken, of naamsbekendheid vergroten van belang is. Dat is waarom sportscholen vaak T-shirts bedrukken en deze aan hun leden geven.

Air2cool.nl

Goede gezonde en gezuiverde lucht in huis? Zorg voor een goed klimaatsysteem, zoals een energiezuinige airco. Deze zorgen niet alleen voor een aangename temperatuur in huis, maar ook voor gezuiverde lucht. Neem een kijkje op onze webstite: air2cool.nl

Faton-health.com

Gezondheidsklachten verminderen en enkel schone, gezuiverde lucht inademen? Dat kan met een HEPA luchtreiniger van Faton Health.com

Angst tandarts

Er zijn nog steeds een hoop mensen die niet naar de tandarts durven. Bij Tandheelkundig Centrum Nederland is altijd een gespecialiseerde angs tandarts beschikbaar. Zij helpen zowel kinderen als volwassenen aan de benodigde mondzorg.

Tandarts den Bosch

Mondmedicentrum is tandarts in den Bosch waarbij u vaak al binnen week op afspraak kunt komen voor verschillende behandelingen.

Tandarts in Amsterdam Zuidoost

In Amsterdam zijn er verschillende tandartspraktijken te vinden. Ga bijvoorbeeld naar Dental Health Care in Amsterdam Zuidoost, met een goede tandarts voor het hele gezin.

Tandartspraktijk in Amsterdam

Bent u op zoek naar een tandartspraktijk in Amsterdam die ook ’s avonds behandelingen kan uitvoeren? Bij de praktijk an tandartsen E. Broekman en T. Broekman-Teggelaar kunt u terecht voor een groot aantal behandelingen, zoals het plaatsen van kronen en bruggen, wortelkanaalbehandelingen en het plaatsen van protheses voor een kunst- en klikgebit.

Tandarts in Almere

Bij Tandartspraktijk De Waterval Almere vind je niet alleen tandartsen, maar ook mondhygiënisten, een endodontoloog en een parodontoloog. Kies voor een praktijk met complete mondzorg.

Tandarts in Rotterdam Hoogvliet

Mondzorg Aveling is een tandartspraktijk in Rotterdam. Zoek je nog een tandarts in Hoogvliet ? Neem dan contact op.

Tandarts in Bunnik

Tandartspraktijk Dental Friends levert specialistische mondzorg aan patiënten uit Bunnik, Zeist, Wijk bij Duurstede en Driebergen. In deze praktijk is nog ruimte voor nieuwe patiënten.

Tandarts in Zaandam

Vooraf weten of je een tandartsbehandeling vergoed krijgt? Ga dan naar tandarts Zaandam. Zij voeren eerst een uitgebreid onderzoek uit en stellen op basis daarvan een behandelplan op dat past binnen jouw budget.

Tandarts Amsterdam Buitenveldert

Deze tandarts in Amstelveen biedt ontspannen behandelingen voor het hele gezin. In deze praktijk vind je specialisten voor bijna iedere vorm van mondzorg.

Vrijleggen van tanden en kiezen

In sommige gevallen komt een tand of kies niet goed door. In dat geval kan een specialist je tand vrijleggen zodat je gebit weer een mooi geheel wordt. Klik voor meer informatie op de link.

Beugels

Om een mooi en recht gebit te krijgen, kun je een beugel laten plaatsen. De nieuwste beugels waarmee snel het gewenste resultaat te behalen is, zijn de beugels van Invisalign. De Wereldlach is een orthodontist in Zoetermeer waar je terecht kunt voor Invisalign beugels. Deze beugels zijn transparant en daardoor vrijwel onzichtbaar als je ze draagt.

English speaking dentists in Amsterdam

You’ll find international dental care in Amsterdam at the website of Dentist Amsterdam. Get the specialized oral care you need.

Fouché Medical

Bent u voor op zoek naar een specialist voor een medische keuring ? Dan kunt u terecht bij Fouché Medical: expert in medische keuringen.

Specialistische thuisbegeleiding bij autisme

Kinderen met autisme hebben in sommige gevallen extra individuele begeleiding nodig. Deze thuisbegeleiding autisme wordt onder andere geleverd door Zorg la Fleur.

Knippen en gezichtsbehandeling

Bij deze Kapper in Voorschoten kun je niet alleen je haar laten knippen, maar ook een schoonheidsbehandeling laten uitvoeren. Hierdoor zit niet alleen je haar goed, maar heeft ook direct je gezicht weer een frisse uitstraling.

Corrigeren van oogleden

Een ooglidcorrectie is één van de meest populaire cosmetische chirurgische behandelingen. Wil je meer weten over de behandelingen. Klik dan op de link.

Respectvol Afscheid met Stutjeuitvaartzorg

Stutjeuitvaartzorg staat naast je in moeilijke momenten, en zorgt voor een respectvolle en persoonlijke uitvaartzorg op maat.

Een Persoonlijke Uitvaart in Nieuw Vennep

Elke uitvaart verdient een persoonlijke touch. Voor een uitvaart in Nieuw Vennep die het leven eert, kies je voor Ivonne Clemens Uitvaartverzorging.

Uitvaart Den Haag met Betrokken Uitvaarten

In moeilijke tijden staat Betrokken Uitvaarten voor je klaar met respect, empathie en professionaliteit voor een waardig afscheid in Den Haag.

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt verwachten in de wereld van de duurzame energie. Lees snel onze leuke teksten!

Contactgegevens

Via info @ trefcon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden