Wil je liever een AED voor in huis kopen of leasen?

Geplaatst op

Wist je dat het mogelijk is om een Automatische Externe Defibrillator (AED) voor in huis te kopen? Dit is een handig en slim apparaat waarmee je ervoor kunt zorgen dat het hartritme van een persoon in nood hersteld wordt. Dit gebeurt door het aansluiten van het apparaat op iemand die een hartstilstand heeft. De elektroden dien je op de borst van de persoon in nood te plakken. Er wordt een ritme door de AED vastgesteld en wanneer hier een afwijking in zit, kun je met behulp van dit apparaat het hartritme herstellen. Op deze pagina lees je wanneer je er beter voor kunt kiezen om een AED voor in huis te kopen of te leasen. Er wordt aandacht besteed aan de voordelen van het leasen van een AED.

Wanneer kun je ervoor kiezen om een AED voor in huis te kopen?

Een AED kopen voor thuis is vooral aan te raden als je weet dat iemand uit je gezin of het huis met hartritmestoornissen te maken heeft. De AED kun je namelijk inzetten in momenten van nood, waardoor je daar het leven van je familielid of huisgenoot kunt redden. Het geeft een rustgevend gevoel om te weten dat de AED voor het grijpen hangt en je dus direct actie kunt ondernemen als dat een keer nodig blijkt. Verder zou je er ook voor kunnen kiezen om een AED voor de wijk aan te schaffen, zodat iedere bewoner er op straat gebruik van kan maken.

Een AED redt levens en is een erg belangrijk apparaat geworden. Vaak zie je de AED ook in grote winkelcentra, bioscopen en andere openbare ruimten terug. Je hoeft geen speciale cursus te hebben gevolgd om de AED te kunnen bedienen. Het wijst zich allemaal vanzelf.

Wat zijn de voordelen van het leasen van een AED?

Wist je dat een AED leasen ook tot één van de opties behoort? Dit zorgt ervoor dat je het apparaat niet in één keer hoeft te betalen, maar je het maandelijks voor een vast bedrag kunt leasen. Dit is vooral handig als je het apparaat nodig hebt, maar je er niet in een keer veel geld voor kunt neertellen. Wanneer je voor het leasen van een AED kiest, zitten er bepaalde services bij de prijs inbegrepen. Zo komt er eens in de zoveel tijd een monteur langs om het apparaat te controleren en wordt het apparaat gratis vervangen als het is gestolen of te veel schade heeft opgelopen.

Gerelateerde berichten

Afvalcontainer huren voor snelle vuil afvoer

Ah, het huren van een afvalcontainer, een onderwerp waar je misschien niet dagelijks bij stilstaat, maar oh zo belangrijk als je midden in een...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt verwachten in de wereld van de duurzame energie. Lees snel onze leuke teksten!

Contactgegevens

Via info @ trefcon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden