Wat is het voordeel van een behandeling met fillers?

Geplaatst op

Iedereen wil een jeugdige look. Niemand vindt het leuk om oud te worden. Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei manieren uitgevonden waarop de ouderdomsverschijnselen bestreden kunnen worden. In deze blog doen we er een uit de doeken: fillers. Kijk snel met ons mee en laat je inspireren!

Wat heb je aan fillers?

Wanneer je een bepaalde leeftijd bereikt hebt, dan is dat natuurlijk een heugelijk feit. Want hoewel de ouderdomsverschijnselen niet per se heel leuk zijn, langer leven is dat in veel gevallen wel. Vroeger waren we overgeleverd aan de ouderdomsverschijnselen, maar tegenwoordig hoeft dit niet meer, want je kunt er gewoon wat aan laten doen. Dit breng ons op het onderwerp van deze blog, namelijk de behandeling met fillers. Zo kun je volumeverlies in je gezicht corrigeren en minder rimpels hebben.  

Fillers vroeger

Het zijn de fillers van vroeger die gezorgd hebben voor de negatieve beeldvorming rond deze cosmetische behandeling. Deze waren kunstmatig en dat zorgde vaak voor ontstekingen in het lichaam. Dit noemden ze toen de permanente fillers. Deze zijn niet meer in Nederland toegestaan. Nu worden er alleen nog niet-permanente fillers gebruikt. Ook met deze fillers moet je uitkijken, want er zijn slechte varianten van in omloopt. Hoe voorkom je dat je een behandeling ontvangt met deze slechte fillers? Het antwoord is eenvoudig, selecteer je kliniek met zorg. Er zijn een aantal dingen die je af moet vinken voordat je een keuze maakt:

  • Is de kliniek betrouwbaar (check recensies online)
  • Ga kijken bij de kliniek
  • Praat met de arts
  • Ga nooit voor een kliniek met lage tarieven, een medische behandeling kost veel geld

Door in gesprek te gaan met een cosmetisch arts, is het mogelijk om sneller door te krijgen welke behandeling bij jou past. Zo heb je ook direct wel of geen goed gevoel bij een kliniek. Als alles netjes is en de arts gewoon zelf de behandelingen doet en deze niet uitbesteedt aan zijn assistenten, dan is het mogelijk om veilig een cosmetische behandeling te laten doen.

Gerelateerde berichten

Afvalcontainer huren voor snelle vuil afvoer

Ah, het huren van een afvalcontainer, een onderwerp waar je misschien niet dagelijks bij stilstaat, maar oh zo belangrijk als je midden in een...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt verwachten in de wereld van de duurzame energie. Lees snel onze leuke teksten!

Contactgegevens

Via info @ trefcon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden