Waar te starten na je studie bedrijfsarts?

Geplaatst op

Het is niet voor iedereen in de weg gelegd, de studie (bedrijfs-)arts, maar als je de studie toch kan voltooien, hoop je natuurlijk wel snel aan een baan te geraken. Daarom helpen wij jou even een stapje verder om snel aan een goede baan als bedrijfsarts te komen.

Waar kan je werken met je diploma?

Je zou al snel denken dat je voor grote bedrijven zou moeten werken als je het woord bedrijfsarts hoort. Dat geeft de naam ‘bedrijfsarts’ dan ook wel mee. Maar je hebt natuurlijk wel een meer uitgebreide keuze als het over een baan gaat als bedrijfsarts. Je kan bijvoorbeeld gaan werken voor arbodiensten, adviesbureaus, vzw’s enzovoort. Dit biedt je dus een ruime keuze in banen aan.

Close Upfoto Van Een Stethoscoop

Waar kan je vacatures vinden voor deze baan?

We kunnen je natuurlijk zoveel uitleg geven over de baan als we willen maar daar helpen we je natuurlijk niet mee. Waarmee we je wel kunnen helpen is waar je vacatures kunt vinden die geschikt zijn voor jou. Er zijn websites zoals vacatures.nl, nationalevacaturebank.nl, indeed.com enzovoort. Voor ons is er wel een site dat onze voorkeur heeft en dat is co2work.nl. Zij kunnen je helpen bij het vinden van een vacature bedrijfsarts. Dit doen ze op hun eigen unieke manier. Als je al snel een kijkje wil nemen, klik dan zeker de link aan.

Gratis stockfoto met arts, assistent, baan

Wat doet een werving en selectie bedrijf eigenlijk?

Zoals we al eerder vermeldden werk deze site op zijn eigen unieke manier. Deze doen ze met een stappenplan dat gaat als volgt: Eerst solliciteer je of benaderd co2work je. Vervolgens nemen ze contact met je op en krijg je een telefonisch intake gesprek waarna je een persoonlijk gesprek op kantoor krijgt. Daarna krijg je een introductie bij je opdrachtgever en hierna een sollicitatiegesprek bij deze opdrachtgever. Soms krijg je ook de kans om dan eens mee te lopen met je werkgever. Daarna volgt een referentie- en een big register onderzoek. Tenslotte vragen ze je referenties op en zo vinden ze dan een match voor jou. Natuurlijk is bedrijfsarts niet het enige waarbij ze je helpen met het zoeken voor een geschikte baan, dus neem zeker een kijkje op de site https://www.co2work.nl/  als andere medische beroepen je ook interesseren.

Gerelateerde berichten

Afvalcontainer huren voor snelle vuil afvoer

Ah, het huren van een afvalcontainer, een onderwerp waar je misschien niet dagelijks bij stilstaat, maar oh zo belangrijk als je midden in een...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt verwachten in de wereld van de duurzame energie. Lees snel onze leuke teksten!

Contactgegevens

Via info @ trefcon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden