Voordelen van het inhuren van een Personal Trainer

Geplaatst op

In vorm geraken, meer spieren opbouwen, trainen voor een evenement, of een paar kilo’s kwijt willen zijn slechts een paar van de vele redenen waarom mensen overwegen een personal trainer in te huren. Sommige mensen krijgen een personal trainer aanbevolen door een gezondheidsdeskundige, of door een coach om hen te helpen zich voor te bereiden op een groot evenement. Voor sommige mensen is een personal trainer gewoon een manier om hen op de rails te houden omdat een vrij trainingsschema niet voor hen werkt en ze persoonlijke aandacht nodig hebben.

Op welke manier u ook geïnteresseerd bent in het inhuren van een personal trainer, het is een goede overweging om dat te doen! Het kan ook aanvoelen als een grote onderneming, omdat personal trainers over het algemeen hogere kosten aanrekenen dan een gewoon lidmaatschap van een fitnessclub of fitnessles, en de verbintenis om zowel uw routine als hun beschikbaarheid in te plannen misschien niet altijd op één lijn liggen. Dat het moeilijker kan zijn om een personal trainer te vinden waarmee het aanvankelijk klikt, betekent echter niet dat ze de investering en tijd niet waard zijn.

We hebben onze top 10 favoriete redenen voor het inhuren van een personal trainer in 2020 opgesomd. Door ervaring, feedback en meer, hebben we enorme voordelen gevonden van klanten die een personal trainer inhuren en we kunnen niet wachten om deze voordelen met u te delen.

1) Personal Trainers zorgen voor verantwoordelijkheid

Een van de belangrijkste redenen om een personal trainer in de arm te nemen, is het afleggen van verantwoording. Gewoon naar de sportschool komen is soms het grootste obstakel voor klanten die hun fitness- of atletische en gezondheidsdoelen proberen te bereiken, en een personal trainer elimineert die factor. Uzelf wijsmaken dat u vanavond naar de sportschool zult gaan, of dat u een plan zult maken om een trainingsmaatje te zoeken voor het weekend, gaat waarschijnlijk vaker niet dan wel. Zelfs inschrijven voor een groepsfitnessles is niet hetzelfde als weten dat iemand een uur lang onverdeelde trainingstijd van je verwacht.

Als de deur uitgaan en opdagen uw grootste hindernis is, zal een personal trainer u er niet mee weg laten komen thuis te blijven. Iemand hebben die op u wacht, het risico dat hun tijd in het gedrang komt en de investering houden u allemaal op het goede spoor.

2) Consistentie is het op één na beste voordeel van een sportschool personal trainer

beste persoonlijke fitness trainers Als verantwoording de grootste strijd is voor klanten, dan is consistentie de tweede. U zult zo trots op uzelf zijn dat u naar die fitnessles bent gekomen, en de winst zal geweldig aanvoelen. Het kan zelfs zijn dat u een paar weken lang elke avond naar de sportschool gaat of elke ochtend vroeg opstaat voor een rondje hardlopen, yogales, of een ander fitnessregime. Uiteindelijk kunnen die schema’s echter uit elkaar vallen en ontdekt u misschien dat u twee weken hard hebt getraind, maar al meer dan een maand niets meer hebt gedaan.

Een personal trainer houdt u op de rails en werkt binnen uw hectische schema. Hij stimuleert u om een plan te maken en u daaraan te houden, of dat nu twee keer per week is of eens in de paar weken. De beste personal trainers zullen u ook geen smoesjes toestaan. Als u normaal op donderdag afspreekt, maar u hebt nu ’s avonds een vergadering, dan zoeken ze een andere dag om u op koers te houden. Op die manier wordt uw fitness beter gereguleerd, wat beter is voor uw algemene gezondheid.

3) Een goed uitgebouwde fitness is het kenmerk van de beste personal trainers

personal trainers voor elke leeftijd Het is moeilijk om naar de sportschool te gaan, en zelfs als u er bent, bent u niet altijd gemotiveerd om alles te doen wat u moet doen. We willen allemaal een goed afgerond lichaam, van buikspieren tot benen en armen en al het andere daartussen dat ons sterk en gezond houdt. Het is belangrijk om een balans te hebben tussen kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Maar het kan een hele opgave zijn om alle trainingen uit te voeren. Misschien slaat u een dag met de benen over, of “vergeet” u de buikspiertraining en de warming-up stretches.

Een personal trainer zal u niet toestaan een onevenwichtig lichaam te creëren. Hij zorgt ervoor dat u zowel de boven- als de onderhelft traint, en traint uw “slechte” kant evenveel als uw “goede” kant. Deze persoonlijke sportschooltrainers denken op lange termijn aan de gezondheid van uw lichaam en uw algemene resultaten, zodat u niet per ongeluk ontdekt dat u alles met uw rechterarm kunt doen, maar niets met uw linker.

Uitgelicht: personal trainer voor mannen

Om op lange termijn een gezonder lichaam te hebben, houdt de personal trainer van een sportschool u op koers en bewust van uw gewoonten.

4) Als uw zelfvertrouwen wankelt in een groepsles, helpt een personal trainer u daarbij

Een personal trainer haalt u uit de groepslessen en plaatst u in een één-op-één-scenario. Dus als u zich onzeker voelt om alleen te trainen, in een groep, of als u het gevoel hebt dat alle ogen op u gericht zijn, haalt een personal trainer u uit die mentaliteit en brengt u in een positievere mentale trainingsruimte.

Gerelateerde berichten

Afvalcontainer huren voor snelle vuil afvoer

Ah, het huren van een afvalcontainer, een onderwerp waar je misschien niet dagelijks bij stilstaat, maar oh zo belangrijk als je midden in een...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt verwachten in de wereld van de duurzame energie. Lees snel onze leuke teksten!

Contactgegevens

Via info @ trefcon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden