Schade en schande: meeste dieetshakes zitten vol suiker

Geplaatst op

Vandaag wil ik even een betoog houden over dieet shakes. Een relaas eigenlijk of in het Engels een rant. Ik ben misschien wel een kilootje of 10 te zwaar. Dus ik ging me even verdiepen in de afslank mogelijkheden. Ben ik langs geweest bij een lokale diëtiste, nou die wees op dieet shakes. Ik ben wel zo een persoon die altijd keurendienst van waarde bekijkt en dat soort programma’s dus ik ga niet iets klakkeloos kopen ik ga altijd even wat research en dan komen we er wel achter!

Ik ging dus googelen naar de voedingswaarde van bepaalde populaire shake merken. Al snel kwam ik een super handige vergelijkingstabel tegen afkomstig van Be-Slank.nl. Ter referentie deze kunt u hier vinden. Al snel zag ik dat voor de hand liggende opties zoals de Action shake, de Kruidvat shake en Weight Care Herbalife dat soort merken vol suiker zitten. Ik spreek er schande van, want misschien heb je laatst wel op de publieke omroep gezien die documentaire over suiker. Suiker is niet gezond! En zeker niet behulpzaam voor ons mensen met een pondje te veel aan het lijf! We geven toch ook geen sigaretten aan herstellende long patiënten? Okay zo erg als die laatste metafoor is het ook weer allemaal niet, maar alsnog, ik word er niet heel vrolijk van zoals Rob Geus zou zeggen.

Anyway, qua shake koos ik voor Be-Slank zelf, zij hebben de shake met minste suiker, en alleen natuurlijke voedingsstoffen dus daar kan je van op aan. Daarnaast heb ik dan ook wat koolhydraatarme voedingswaren besteld, het overzicht vindt men hier, zoals eiwitrijk brood en soep. Vind ik lekker hoor verslaafd ben ik bijna aan brood in soep dippen. Zo lekker vind ik dat, dat wil ik echt niet opgeven en dankzij Be-Slank hoef ik dat ook niet, gewoon lekker brood en soep kunnen blijven eten.

Gerelateerde berichten

Afvalcontainer huren voor snelle vuil afvoer

Ah, het huren van een afvalcontainer, een onderwerp waar je misschien niet dagelijks bij stilstaat, maar oh zo belangrijk als je midden in een...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt verwachten in de wereld van de duurzame energie. Lees snel onze leuke teksten!

Contactgegevens

Via info @ trefcon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden