Leuke blog over 5 voordelen van het gebruiken van lactase pillen

Geplaatst op

5 voordelen van lactase pillen

Er zijn veel mensen die last hebben van lactose intolerantie. Wat houdt dit precies in? Mensen die hier last van hebben kunnen last krijgen van maag en darmen wanneer zij producten eten met lactose erin. Lactose zit vooral in zuivelproducten. Zo kun je denken aan yoghurt, melk of bijvoorbeeld roomijs. Veel mensen die last hebben van lactose intolerantie, kiezen ervoor geen producten met lactose erin te nuttigen. Dit is echter niet altijd wenselijk: het is immers wel zo fijn om af en toe een lekkere cappuccino te drinken of een softijsje te eten. En dat is waar lactase pillen om de hoek komen kijken: pillen die ervoor zorgen dat je geen (of nauwelijks) klachten hebt bij het eten van producten met lactose erin. Hieronder volgen 5 voordelen van lactase pillen.

 

1: Voel je vrij!

Zoals hiervoor aangegeven, zorgen deze pillen ervoor dat je nauwelijks of geen last hebt van de klachten. Hierdoor hoef je niet steeds rekening te houden met je aandoening. Ga je uit eten of ergens op bezoek? Neem dan een pil en nuttig die lekkere cappuccino. Nu hoef je in ieder geval niet uit te leggen waarom je geen melkproducten neemt.

2: Gewoon te koop bij de drogist

Geen huisartsbezoek, geen ingewikkelde recepten: je loopt eenvoudigweg een drogist binnen en haalt een pot uit de schappen.

 

3: Goed te betalen

Pillen tegen lactose intolerantie zijn niet duur. Vaak heb je al een pot met 30 stuks voor € 10,00. Ideaal toch? Zeker als je bedenkt wat je ervoor terug krijgt!

Vrijwel geen bijwerkingen

Het fijne is dat je met deze pillen nauwelijks last krijgt van bijwerkingen. Dat is waarschijnlijk ook weer een van de redenen dat de pillen gewoon bij de drogist verkrijgbaar zijn.

Neem het wanneer je wilt!

Bij deze pillen hoef je niet vast te houden aan een ‘slikschema’. Je neemt gewoon een pil wanneer je even zin hebt in een lekker glaasje melk of een stracciatella ijsje.

Gerelateerde berichten

Afvalcontainer huren voor snelle vuil afvoer

Ah, het huren van een afvalcontainer, een onderwerp waar je misschien niet dagelijks bij stilstaat, maar oh zo belangrijk als je midden in een...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt verwachten in de wereld van de duurzame energie. Lees snel onze leuke teksten!

Contactgegevens

Via info @ trefcon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden