Hoe een smartwatch je fit houdt in coronatijd

Geplaatst op

Een smartwatch helpt je jouw dagelijkse bezigheden bij te houden, zodat dat je daarvoor in de meeste gevallen handmatig van alles voor hoeft in te vullen. Ben je benieuwd wat een smartwatch voor jou kan doen? Check dan snel in dit blog wat dit voor jou kan betekenen.

Een smartwatch analyseert je slaapgedrag

De meeste professionals klagen over slaaptekort, en de belangrijkste reden hiervoor is dat we de neiging hebben om werk verplichtingen naar huis te brengen. Je smartwatch verandert in een waakhond die je slaappatroon onderzoekt. Door dit te doen, helpt een smartwatch je om deze aan te passen op een manier die jou meer energie geeft. Een goede nachtrust helpt je uitgerust te worden, waardoor je gelukkig, fit en constructief blijft werken. Een van de beste apps die je hiervoor kunt gebruiken is Sleep as Android.

Track je fitnessdoelen en meet je hardloopscores

Met een smartwatch wordt jouw volledige workout gevolgd, waardoor de app kan berekenen hoeveel calorieën je hebt verbrand met jouw sessie. Ook houdt het ook het aantal stappen dat je de hele dag doorloopt bij: iedere stap telt. Je kunt ook herinneringen instellen om ervoor te zorgen dat je zich aan bepaalde fitnessdoelen houdt. Dus als je bijvoorbeeld besluit om tijdens de werkuren met bepaalde tussenpozen te rekken en te strekken, of een loopje te doen over de kantoorvloer, dan zal de smartwatch je er voortdurend aan herinneren. Een aantal bekende trackers die je gratis kunt installeren zijn Runkeeper, Endomondo, Google Fit en Jefit.

Sta je open voor iets nieuws? Zombies, Run!

De beste manier om je training spannend te maken is door gebruik te maken van een app die je een missie geeft: zie maar eens te ontsnappen aan een horde zombies. De app Zombies, Run! heeft een zombie achtervolgingsmodus die de dingen versnelt, of je nu loopt, jogt of rent. Lange hardloopsessie zullen niet saai worden, omdat deze app je naar een heel nieuw niveau soort workout brengt, waar interval ook onderdeel van is.

Gerelateerde berichten

Afvalcontainer huren voor snelle vuil afvoer

Ah, het huren van een afvalcontainer, een onderwerp waar je misschien niet dagelijks bij stilstaat, maar oh zo belangrijk als je midden in een...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt verwachten in de wereld van de duurzame energie. Lees snel onze leuke teksten!

Contactgegevens

Via info @ trefcon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden