Het aanschaffen van rubberboten

Geplaatst op

Wilt u een nieuwe rubberboot aanschaffen maar u weet niet precies welke? Dit is soms erg lastig. Wij kunnen u helpen met het maken van de juiste beslissing.

Uw keuze hangt af van een aantal punten. Met hoeveel personen wilt u varen? Van welk materiaal moet de rubberboot zijn? Wat voor soort vloer wenst u? Op wat voor vaarwater wilt u varen? Het is belangrijk om met deze punten rekening te houden bij het maken van de keuze.

Rubberboten zijn makkelijk en snel op te pompen. Dit is mogelijk binnen 10 minuten. Het opruimen en opbergen van rubberboten duurt ook niet langer dan 10 minuten.

Als u een rubberboot aanschaft voor 4 personen kunt u bijvoorbeeld met 4 volwassenen varen, of met 3 volwassenen en een kind. Houd er wel rekening mee dat u niet over het maximale gewicht heen gaat. Het gaat om een gewicht tussen de 320kg en 600kg, maar dit gewicht verschilt echter per rubberboot.

U kunt rubberboten altijd uitbreiden met rubberbootaccessoires, op deze manier voegt u nieuwe mogelijkheden toe aan uw rubberboot. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een extra handgreep of een rubberbootspiegel. Ook kunt u bij de rubberbootshop terecht voor eventuele vervangende onderdelen voor uw rubberboot.

In de winter zal u uw rubberboot niet vaak gebruiken, maar het is wel noodzakelijk om uw rubberboot goed te onderhouden. Het is goed om rubberboten regelmatig te poetsen met een speciaal poetsmiddel wanneer u uw boot uit het water haalt. Zo houdt u het materiaal van de rubberboot soepel en geconserveerd tijdens de opslag in de winter. Hierdoor verlengt u de levensduur van uw rubberboot, en hoeft u niet elk jaar een nieuwe te kopen.

Heeft u nog enige twijfel over het aanschaffen van rubberboten na het lezen van dit artikel? Dan kunt u voor advies contact opnemen met onze klantenservice. Dan zullen wij u helpen bij het maken van de juiste beslissing.

 

Gerelateerde berichten

Afvalcontainer huren voor snelle vuil afvoer

Ah, het huren van een afvalcontainer, een onderwerp waar je misschien niet dagelijks bij stilstaat, maar oh zo belangrijk als je midden in een...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt verwachten in de wereld van de duurzame energie. Lees snel onze leuke teksten!

Contactgegevens

Via info @ trefcon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden