Het aanschaffen van een elektrische buitenboordmotor

Geplaatst op

Welke elektrische buitenboordmotor past bij u? Dat is een goede vraag. Hier komen meerdere factoren bij kijken. Gaat u voor een fluistermotor, een elektrische buitenboordmotor of een normale buitenboordmotor?

Zoals de naam al zegt, is een fluistermotor zeer stil. Dit is dan ook ideaal wanneer u zonder geluid van de motor wilt genieten van een rustige boottocht. Daarnaast is een fluistermotor ideaal voor een middagje vissen. Deze motor maakt weinig geluid en dit zal de kans dat u vissen wegjaagt flink verlagen.

U kunt kiezen voor een elektrische buitenboordmotor met sonar en afstandsbediening. Dit houdt in dat u uw boot op afstand kunt bedienen. Een elektrische buitenboordmotor is geschikt voor middelgrote en grote boten en beschikt over een kracht van 1,9 tot 20 PK. Een fluistermotor is helaas niet sterk genoeg voor grotere boten.

Wanneer u op uw gemak wilt vissen, kunt u in plaats van een elektrische buitenboordmotor ook een fluistermotor aanschaffen. Deze zijn minder krachtig, maar ideaal voor het vissen en een rustige toch in een kleiner bootje.

U kunt ook een complete vaarset aanschaffen. Deze elektrische buitenboordmotor is vaarklaar, wat inhoudt dat u per direct het water op kunt! Zo’n elektrische buitenboordmotor heeft een zeer goede kwaliteit.

Er zijn tegenwoordig erg uitgebreide buitenboordmotoren. Zo zijn er motoren die automatisch naar een locatie kunnen varen met een automatische-piloot stand. Zo’n elektrische buitenboordmotor wordt geproduceerd door Haswing. Een groot merk van buitenboordmotoren uit China. Haswing produceert bijvoorbeeld naast motoren met automatische piloot ook motoren ontworpen met een voetpedaal. Op deze manier krijgt u de mogelijkheid uw boot aan te sturen terwijl uw aan het vissen bent. Overigens is Haswing niet het enige merk dat zulke motoren produceert. Dit soort motoren zijn in ieder geval heel erg handig, en uiteraard bij ons verkrijgbaar!

Mocht u nog vragen hebben of advies willen over een bepaalde elektrische buitenboordmotor of andere bootaccessoires, kunt u uiteraard contact met ons opnemen!

Gerelateerde berichten

Afvalcontainer huren voor snelle vuil afvoer

Ah, het huren van een afvalcontainer, een onderwerp waar je misschien niet dagelijks bij stilstaat, maar oh zo belangrijk als je midden in een...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt verwachten in de wereld van de duurzame energie. Lees snel onze leuke teksten!

Contactgegevens

Via info @ trefcon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden