Gemakkelijk uw striae verwijderen?

Geplaatst op

Wilt u uw striae verwijderen? Wees dan bij Dermavisie

Striae verwijderen is een operatie waarbij u nauwelijks wat bij voelt, u kunt alleen last hebben van korte prikjes op de huid. Striae verwijderen wordt vaak gedaan door vrouwen die klaar zijn met hun zwangerschap, het gaat hier dan ook om roze/rode of witte strepen op de huid. Niet alleen vrouwen na een zwangerschap hebben last van zo’n probleem, maar ook mensen die intensief sporten en of mensen die last hebben van overgewicht, of als je een groeispurt hebt (puberteit). De plekken waar striae meestal voorkomt zijn met name de buik, dijen, billen, borsten, kuiten, knieën en onderrug. Na de operatie zal uw huid moeten rusten, nadat de huid hersteld is zal er een duidelijke verbetering zijn in textuur en kleur. De operatie wat wordt uitgevoerd is zeer veilig, ernstige complicaties zijn zeer ongewoon. Het kan zijn dat de herstelling periode wat langer kan duren dan normaal, maar dit kan te maken hebben dat u een gevoelige huid heeft dan de ander.

Mijn ervaring met striae verwijderen

Doordat ik wekelijks zeer intensief sport had ik gemerkt dat ik veel roze/rode strepen had op mijn huid, dit wou ik dus zo snel mogelijk laten verwijderen. Ik kwam in aanraking met Dermavisie doordat een vriendin van me hier eerder een operatie had laten doen voor haar ongewenste haargroei. De behandeling ging zeer fijn en ik heb er geen last van gehad. Ik raad het iedereen aan om zijn striae verwijdering te laten doen door Dermavisie.

striae

Gerelateerde berichten

Afvalcontainer huren voor snelle vuil afvoer

Ah, het huren van een afvalcontainer, een onderwerp waar je misschien niet dagelijks bij stilstaat, maar oh zo belangrijk als je midden in een...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt verwachten in de wereld van de duurzame energie. Lees snel onze leuke teksten!

Contactgegevens

Via info @ trefcon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden