FIFA 19: de releasedatum en verlanglijstjes!

Geplaatst op

De lancering van FIFA18 was een goede stap in de juiste richting. Er volgden helaas veel oplap-ronden na de lancering. Veel van de nieuwe innovaties werden teruggedraaid, wat natuurlijk een teleurstelling was. De lancering van FIFA19 moet dit compleet veranderen. Hier moet niet dezelfde fout gemaakt worden. Natuurlijk wil men dit ook voorkomen. Er was toendertijd volop commotie over het verschil tussen de demo en de uiteindelijke versie. Er zijn zelfs campagnes en petities opgezet in de hoop, dat EA het spel zou verbeteren naar de verwachtingen. Het bleek een moeilijk jaar voor EA met nog een aantal andere problemen. Dit jaar wil men alles recht zetten en beter dan ooit terugkomen.

De FIFA19 releasedatum

EA heeft nog geen officiële FIFA release datum bekendgemaakt. Meestal wordt het spel in de laatste weken van september gelanceerd. Misschien doet men het dit jaar anders? De games welke op de markt gaan komen zijn al bekend gemaakt. Nu is het afwachten hoeveel informatie er vrijkomt voor het FIFA19 spel. Natuurlijk zal EA het spel goed promoten om te zorgen voor een maximale verkoop.

Het FIFA 19 verlanglijstje

Het lijkt een trend bij de FIFA spellen, dat men ze lanceert met drastische wijzigingen en deze vervolgens weer terugdraait. De fans zijn erg blij met alle nieuwe features en opties en moeten ondanks dat zien, dat ze in een patch na de lancering worden teruggedraaid. Het zou goed zijn als dit jaar de makers voet bij stuk houden en geen grote veranderingen aanbrengen in de patches na de release van FIFA19. Het belangrijkste is dus, dat er geen #fixFIFA campagnes komen na de release van het spel. De grootste wens lijkt trouwens te zijn, dat men de D-pad-tactieken in de wedstrijd ook wijzigen kan. Iets wat jammer genoeg tot heden nog niet mogelijk was. Mogelijk wel in FIFA19? We kunnen niet wachten tot het spel op de markt komt.

Gerelateerde berichten

Afvalcontainer huren voor snelle vuil afvoer

Ah, het huren van een afvalcontainer, een onderwerp waar je misschien niet dagelijks bij stilstaat, maar oh zo belangrijk als je midden in een...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt verwachten in de wereld van de duurzame energie. Lees snel onze leuke teksten!

Contactgegevens

Via info @ trefcon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden