Elektrische fiets gekocht om lekker bezig te blijven

Geplaatst op

Ik had nooit gedacht dat het zo ver zou komen, maar ook ik Peter Elzinga moet er aan gaan geloven ik ga op dieet beste lezers. Het betekent meer letten op wat ik eet maar zeker ook meer bewegen dat was de top prioriteit volgens mijn diëtist. Maar ik kan niet hardlopen want me knieën laten dat absoluut niet toe. Fietsen heb ik ook pleures hekel aan. Zeker wanneer het hard waait. Mijn vrouw zei ik zie laatste tijd zoveel van die reclames voor e-bikes waarom probeer je dat niet gewoon eens? Dan heb je geen last meer van tegenwind, en alles gaat een stuk makkelijker, dat is fietsen 2.0 en echt niet meer te vergelijken met normale fietsen.

Nou dat klonk op zich best wel okay. Het proberen waard. Dus ik ging zoeken naar een goede e-bike. In de stad kon ik niets vinden. Dan maar op het web kijken. Valt me op dat die dingen nog best wel prijzig zijn, dat heb je nu eenmaal met die hypes.

Gelukkig vond ik eindelijk een webwinkel met scherpe prijzen. De naam daarvan is Fast & Furious en ze komen uit Alphen aan de rijn. Voor de goede orde hier de details:

FastFuriousScooters.nl
Adres: Christiaan Huijgensweg 10, 2408 AJ Alphen aan den Rijn
Provincie: Zuid-Holland
Telefoon: 0900 3278387

Qua merk opteerde ik voor Delfi. Blijkbaar is dit het budget label van het Nederlandse e-bike bedrijf genaamd Dutchebike. Hier vind je alle Delfi e-bikes. Ik heb de fiets nu al een paar weken en ik moet zeggen dit is daadwerkelijk fietsen 2.0. Ik kijk er veel minder tegenop. Sterker nog ik heb er zin in. Doe lekker me mp3 speler op en gaan met die banaan in de Nederlandse polder. Sterke tegenwind? No problemo! En op deze wijze heb ik reeds wat kilo’s kunnen lozen.

Gerelateerde berichten

Afvalcontainer huren voor snelle vuil afvoer

Ah, het huren van een afvalcontainer, een onderwerp waar je misschien niet dagelijks bij stilstaat, maar oh zo belangrijk als je midden in een...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt verwachten in de wereld van de duurzame energie. Lees snel onze leuke teksten!

Contactgegevens

Via info @ trefcon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden