Deze accessoires moet je hebben voor je bakfiets

Geplaatst op

De laatste tijd zijn er enorme ontwikkelingen geweest met bakfietsen waardoor zowel bedrijven als consumenten steeds vaker kiezen voor een bakfiets. Vooral in drukke steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag waar het al echt moeilijk is om te reizen door de drukte, kan een bakfiets de ideale oplossing zijn voor het vervoeren van personen of goederen. In deze blog kan je  alle musthaves vinden voor een bakfiets als je er een in bezit hebt of van plan bent er een te kopen.

Als het regent is een dekzeil of tent superhandig!

Het hangt er natuurlijk vanaf voor welk doeleinde je de bakfiets gaat gebruiken. Een koeriersbedrijf bezorgt zijn pakketten in de binnenstad van Amsterdam met een bakfiets omdat dit handig, snel en duurzaam is. Maar ook kinderdagverblijven vervoeren hun kinderen steeds vaker met een bakfiets. Voor beide gevallen is het beschermen van producten of personen wel belangrijk. Met een dekzeil of een tent zorg je ervoor dat alles droog blijft en tenslotte houdt het ook wind tegen.  Superhandig dus en zeker een must have.

Meerdere personen vervoeren in de bakfiets

De bakfietsen worden steeds populairder, dit is bij kinderdagverblijven ook niet onopgemerkt gebleven. Om de bak wat inrichting te geven is het handig om een extra bankje aan te schaffen. Hiermee maak je de zitplaatsen duidelijk in de bak en is er ook een scheiding met voor en achter zodat niet iedereen op of door elkaar zit. Deze extra bankjes zijn uiteraard met gordels. Wel zo handig als je personen gaat vervoeren. Deze bankjes zijn ook populair in de lengte richting waardoor de kinderen naar elkaar kijken in plaats dat ze achter elkaar zitten.

Een luik of bench voor je huisdieren

Ben je vaak op reis met bijvoorbeeld je hond? Dan is het van belang om veilig te reizen met een bench. Dit is in tegenstelling tot een tent, open en luchtig genoeg voor je hond. Een bench waar je hond nog wel kan genieten van de wind maar wel veilig kan zitten tijdens de reis. Een andere must have voor je huisdieren, maar vooral voor je hond, is een luik aan de zijkant van je bak. Dit is voor je hond een stuk comfortabeler om zo zelf in en uit te stappen. Dit is voor het baasje ook minder tilwerk vooral als je een groot hondenras hebt.

Gerelateerde berichten

Afvalcontainer huren voor snelle vuil afvoer

Ah, het huren van een afvalcontainer, een onderwerp waar je misschien niet dagelijks bij stilstaat, maar oh zo belangrijk als je midden in een...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt verwachten in de wereld van de duurzame energie. Lees snel onze leuke teksten!

Contactgegevens

Via info @ trefcon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden