3 sporten die je op kantoor kan beoefenen

Geplaatst op

Het is niet gezond om de hele dag stil te zitten. Als je een kantoorbaan hebt, is het dus belangrijk om af en toe in beweging te komen wanneer je pauze hebt. Sommige mensen kiezen er het liefst voor om tijdens hun pauze in de kantine te gaan zitten, maar het is bijvoorbeeld gezonder om buiten een rondje te lopen. Je kunt ook aan je baas voorstellen om het personeel de mogelijkheid te geven om in de pauze meer in beweging te komen. 

Darten 

Als je pauze hebt, kan het leuk zijn om een potje te darten tegen je collega’s. Dit is misschien geen hele intensieve sport, maar dat hoeft ook niet als je aan het werk bent. Het is vooral leuk en gezond om in je pauze niet de hele tijd stil te zitten. Door niet de hele dag stil te zitten verbeter je bovendien je concentratie. Daarom is het ook voor je prestaties op je werk slim om in de pauze iets actiefs te doen. 

Tafelvoetbal 

Je kunt aan je baas voorstellen om een voetbaltafel te kopen. Een voetbaltafel kopen hoeft niet duur te zijn, maar dit is wel een hele verbetering voor de werknemers van het bedrijf. In de pauze een tafelvoetbaltoernooi houden met je collega’s kan erg leuk zijn. Dit is niet alleen gezond omdat je staat en in beweging bent, maar het is ook nog eens goed voor de teamspirit binnen het bedrijf. Door je pauze samen te besteden krijg je een betere band met je collega’s. 

Tafeltennis 

Het is fijn om in de pauze een potje tafeltennis te kunnen doen. Daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor om een tafeltennistafel in de kantine van het bedrijf te plaatsen. Zo kunnen hun werknemers hun pauze op een leukere manier besteden dan door stil te zitten in de kantine.

Gerelateerde berichten

Afvalcontainer huren voor snelle vuil afvoer

Ah, het huren van een afvalcontainer, een onderwerp waar je misschien niet dagelijks bij stilstaat, maar oh zo belangrijk als je midden in een...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt verwachten in de wereld van de duurzame energie. Lees snel onze leuke teksten!

Contactgegevens

Via info @ trefcon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden