Bedrijfsnaam

Sport apparatuur

Voor het sporten zijn er allerlei verschillende apparaatjes en andere dingen die het sporten leuker, makkelijker en soms beter maken. Over de volgende apparaten en dergelijke kunt u op deze pagina meer informatie vinden:

  • Hartslagmeters
  • Fietsendragers
  • Sporthorloges & Activity trackers
  • Fitness tributen
  • Apps
  • Sport oordopjes

Hartslagmeter

Uw hartslag geeft de toestand van uw lichaam aan tijdens het sporten, u kunt uw hartslag gebruiken als meetstaf. Zo kunt u de intensiteit van uw training aanpassen op basis van uw hartslag. Hiervoor is een hartslag meter erg handig. Er zijn verschillende hartslagmeters met verschillende functies, als u gaat trainen voor een marathon heeft u andere functies nodig dan wanneer u heel snel korte afstanden wilt lopen. Als u eenmaal een hartslagmeter heeft kunt u met speciale trainingstabellen die inspelen op de hartslag gaan trainen.

Fietsendragers

Om met je mountainbike of racefiets op de plaats van bestemming te komen heeft Yakima de perfecte easy to use fietsendragers op de markt gebracht. De fold&click fietsendragers zijn gemakkelijk op een trekhaak te bevestigen. Heb je geen trekhaak? Er zijn ook fietsendragers voor het dak, of de achterklep beschikbaar.

Sporthorloges & Activity trackers

Tijdens het sporten kan je je activiteiten bijhouden, zo kan je bijvoorbeeld je hartslag zien, de tijd bijhouden en/of de afstand meten. Er zijn twee verschillende mogelijkheden, sporthorloges en activity trackers. Niet alle sporthorloges en activity trackers hebben dezelfde functies, let er bij het kopen dus op dat u er een neemt met de functies die u nodig gaat hebben. Hieronder kunt u kort de verschillen tussen de twee vinden.

Sporthorloges

Een sporthorloge kunt u gebruiken tijdens het sporten, bijvoorbeeld als u gaat hardlopen. Met een sporthorloge kan de snelheid, tempo en afstand worden gemeten. Zo kunt u achteraf kijken op welke punten u langzamer ging hardlopen en zo de volgende keer gerichter trainen. Sommige sporthorloges houden zelfs uw route bij en kunnen muziek afspelen, dit zijn echter wel duurdere modellen.

Activity trackers

Een activity tracker is eigenlijk bedoeld om de hele dag door je activiteiten bij te houden. Zo houd een activity tracker de hele dag uw stappen bij en uw hartslag. Een activity tracker kunt u dus ook om houden tijdens het slapen, zo kunt u zien hoe u geslapen heeft.

Apps

Als u een goedkopere optie zoekt om uw activiteiten bij te houden kunt u op zoek gaan naar apps. Er is tegenwoordig een ruim aanbod in verschillende sport apps. Sommige zijn geschikt voor een (hard)lopen en sommige voor meerdere activiteiten zoals fietsen. Een app is vaak wel minder geavanceerd, tenzij je betaalt voor de uitgebreide versie van een app. Kijk dus goed van te voren of de app die je gaat gebruiken wel voor u geschikt is.

Sport oordopjes

Tijdens het sporten kan het zijn dat uw normale oordopjes steeds uitvallen, dat kan erg vervelend zijn. Daar is een oplossing voor, sport oordopjes. Deze hebben een speciale pasvorm om uw oor zodat de oordopjes beter blijven zitten. Daarnaast kunnen normale draadloze oordopjes ook al een stuk fijner zijn, die verbinden dan met bluetooth. Doordat het draadje niet in de weg zit kunt u de oordopjes dan niet zelf per ongeluk eruit trekken.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2022 Alle rechten voorbehouden