Bedrijfsnaam

Accessoires

Naast de juiste kleding en schoenen zijn er ook hele handige accessoires voor het sporten zoals:

  • Zweetbanden
  • Verlichting/reflecteren
  • Sporttas
  • Telefoon armband/tasje

Zweetbanden

Tijdens het sporten ga je zweten, als je heftig zweet kan het zijn dat je wenkbrauwen niet genoeg zweet opvangen en het in je ogen komt. Zweet bevat zout dus dit is niet fijn. Een goede oplossing hiervoor zijn zweetbanden, die heb je voor je polsen maar ook voor je hoofd. Op deze manier kan je tijdens het sporten zonder een handdoek mee te moeten sjouwen toch je zweet afvegen.

Verlichting/reflecteren

Als u gaat sporten in het donker of bij schemering is het verstandig om een lichtje te dragen, reflecterende kleding kan ook. Wanneer u geen van beide draagt kunnen mensen u amper zien, dat is erg gevaarlijk. Het kan zijn dat u de auto, fietser of dergelijke wel ziet aankomen maar als er een bestuurder van achteren aan komt gereden kan het anders zijn. Het is een simpele toevoeging aan uw sportoutfit en is erg belangrijk voor de veiligheid van u en anderen.

Sporttas

Wanneer u gaat sporten moet u behoorlijk wat spullen meenemen, een handoek, schoenen, sportkleding, drinken, accessoires noem het maar op. Ideaal voor al die spullen is een sporttas. Een leuke stijlvolle sporttas waar al uw spullen inpassen, dan kunt u een aantal spullen daar ook in laten liggen en hoeft u niet telkens te wisselen van tas.

Telefoon armband/tasje

In de meeste sportkleding zitten geen zakken, dit is namelijk ook niet handig. In broeken soms wel maar spullen vallen daar wel makkelijk uit. Als u dus intensief bezig gaat en u wilt uw telefoon of andere spullen ergens kwijt is een telefoon armband heel handig. Hierin kunt u uw telefoon en een sleutel doen terwijl u gewoon muziek luistert en het touchscreen nog kunt gebruiken. Als u uw portemonnee of dergelijke wilt meenemen kan dat ook in een hardlooptasje. Deze zijn van elastisch materiaal zodat die prettig zit tijdens het sporten.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2022 Alle rechten voorbehouden